Sötétben világító ágynemű

A sötétben világító ágyneműhuzatok kategóriája egy innovatív és szórakoztató megoldást kínál az alvóhelyek dekorálására. Ezek a termékek speciális anyagból készülnek, amelyek fényben történő töltés után sötétben világítanak, varázslatos hangulatot teremtve az alvóhelyen. Legyen szó gyerekszobáról vagy felnőttek hálószobájáról, a sötétben világító ágyneműhuzatokkal egy varázslatos alvóhelyet teremthetsz otthonodban.

Mintázat / Mesehősök:

Mintázat / Mesehősök:

Méret:

Méret:

Szűrés törlése:

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Termékjellemzők:

Világító design: A sötétben világító ágyneműhuzatok egyedi és látványos designnal rendelkeznek, amelyek sötétben gyengéden világítanak, fokozva az alvóhely hangulatát.

Kényelem: Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek kényelmes alvási élményt biztosítanak, miközben stílust és egyediséget adnak a hálószobának.

Töltőanyag: A világító hatás eléréséhez fényben tölthető anyagokat használnak, amelyek könnyen fel tudnak tölteni és hosszú ideig tartják a világító hatást.

Méretek: Különböző méretekben elérhetőek, hogy megfeleljenek minden ágyméretnek és igénynek. Sötétben világító ágyneműhuzat 140 x 200cm , 100x135 cm méretben!

Könnyű tisztíthatóság: Mosógépben moshatók és könnyen kezelhetők, így hosszú távon is megőrzik frissességüket és világító hatásukat.

Termékválaszték:

Ágyneműkészletek: Egy ágyneműhuzatot és egy vagy több párnahuzatot tartalmaznak, hogy teljes körű világító ágyneműszettet biztosítsanak.

Párnahuzatok: Egyedi párnahuzatok, amelyek kiegészítik az ágyneműhuzatokat vagy önállóan is megvásárolhatók.