Mancs őrjárat szereplők

A Mancs Őrjárat – eredeti nevén Paw Patrol – egy gyerekeknek készült, 3D-s, animációs játékfilm sorozat. Évek óta tartó töretlen sikerét nagyrészt köszönheti a bűbájos figuráknak, amik rengeteg kalandon keresztül szórakoztatják, tanítják a gyerekeket. Ismerd meg velünk a nagysikerű Mancs Őrjárat film főszereplőit.

A Mancs Őrjárat főszereplője Ryder, aki egy 10 éves kisfiú. Csapatát saját maga fogadta örökbe, majd ő is képezte ki őket az őrjárat későbbi feladataira.

Ryder találta fel a csapat összes eszközét amit a küldetések során használnak. Kreativitása és probléma megoldó képessége messze túlszárnyalja vele egykorú társait.
Járműve képes átalakulni lebegő járgánnyá, légpárnás vízi járművé, motoros hószánná, valamint egyszerű quaddá is.

Járművének száma 01.
Chase – 7 éves német juhász kutya. Rendőr és kémkutyaként szolgál a csapatban. Kiváló nyomkövető.
Jellegzetes színe amiről mindig felismerni, a királykék. Királykék színű cirkálójának fő jellemzője, hogy ha kell, képes kutyaházzá alakulni.

Chase kiváló nyomkövető, valamint cica és toll allergiája van, ami a mesesorozat alatt többször ki is derül.
Az őrjáratban a főbb dolga az emberek figyelmeztetése, valamint közlekedési rendőrként is szolgál.

Marshall – egy rendkívül lelkes és mindig jókedvű 6 éves dalmata kiskutya. Az őrjáratban a tűzoltó és mentő szerepét tölti be. Jellemző színe a piros. Járműve a piros tűzoltó autó, amivel fő feladatát, a tűzoltást remekül végzi el.

Különleges szaglásának köszönhetően képes kiszagolni a legkisebb gázszivárgást és füstöt is. Kissé néha esetlen, de a csapatért bármire képes és humorával mindig jókedvre derít mindenkit.

Rubble – egy 5 éves angol bulldog, a Mancs Őrjárat csapatának legfiatalabb tagja. Jellegzetes színe a sárga. Fő feladata az építéssel kapcsolatos munkák.

Rajta aztán semmilyen földmunka nem fog ki. Ásójával és kiváló fizikumával bármit elvégez. Imád gördeszkázni, játszani összekoszolni magát. Járműve a sárga buldózer.

Skye – egy 7 éves cockapoo hölgy, a Mancs Őrjárat csapatának bátor repülő kutyája.
Fő színe a rózsaszín. Ruhája és járműve, a helikopter és ezt a színt kapta. Erről felügyeli a várost és ha szükség van rá, akkor gyors, azonnali segítséget tud nyújtani.

Villámgyorsan képes alkalmazkodni a változatos helyzetekhez. Helikopterének markoló övével embereket ment meg és a csapat tagjait is szállítja. Nagyon kedves, másokkal mindig barátságos kis figura.

Rocky – 6 éves keverék kiskutya. Fő színe a zöld.
Rocky az ezermestere a csapatnak. Régi törött tárgyakat gyűjt, amiket aztán újrahasznosít különböző javításokhoz. Ő a legkreatívabb tagja az őrjáratnak. Viszont víziszonya van, utál fürdeni is.

Zuma – 5 éves labrador. Ritkán van bevetésen, szolgálataira csak néha van szükség. Fő feladata a tengeri állatok megmentése.

Everest – 8 éves szibériai husky. Hegyi mentőkutya, valamint fő feladata a havas és jeges vészhelyzetek megoldása.

Robo-kuty – Ryder fejlesztése, ő építette. Egy igazi robotkutya, aki a csapat hivatalos sofőrje.

Tracker – 4 éves potcake kutya. Dzsungel mentőként szolgál az őrjárat csapatában.

Ella és Tuck- golden retriever ikrek.
Ella szuper képessége, hogy óriásira tud nőni, Tuck pedig nagyon apróra tud zsugorodni. Ők a szuper ikrek.

Rex – berni pásztorkutya. Képes beszélni a dinoszauruszokkal és nagy szakértőjük. A világon nincs más, aki többet tudna róluk.