Gyerek ágynemű

A gyerek ágynemű ás ágyneműhuzat változatos és szórakoztató lehetőséget kínálnak a kicsik számára, hogy álmaikban kedvenc mesehőseikkel találkozhassanak. A gyermekágytakarók és párnahuzatok olyan design-elemekkel rendelkeznek, amelyek örömet szereznek, és segítenek a kicsiknek örömmel elaludni.

A mesehős ágyneműk széles választékban elérhetők, hogy minden gyermek megtalálhassa a kedvenc karaktereit.

Mintázat / Mesehősök:

Mintázat / Mesehősök:

Méret:

Méret:

Szűrés törlése:

1–12 termék, összesen 204 db

A gyerek ágyneműhuzat az egyszerű, de színes tervezések a legkisebbeket vonzzák, míg a komplexebb minták és karakterek a nagyobb gyerekeknek nyújtanak örömöt. A gyermekágytakarók és párnahuzatok lehetnek mesefilmek, rajzfilmek vagy könyvek ihlette alkotások, így a választékban minden gyermek megtalálhatja a saját hősét.

Az ilyen típusú ágyneműhuzatok nemcsak esztétikailag vonzók, hanem kényelmesek is. A puha anyagok, mint például a pamut, biztosítják a kellemes alvást és hozzájárulnak a pihentető éjszakákhoz.

A gyerek ágyneműhuzat nemcsak a szórakoztatás szolgálatában állnak, hanem a szülőknek is segítséget nyújthatnak. Az olyan karakteres ágyneműhuzatok, amelyek történeteket mesélnek el vagy tanulságokat közvetítenek, segíthetnek a gyerekeknek a képzeletük és kreativitásuk fejlesztésében.

Végső soron a mesehős ágyneműhuzatok szórakoztató és praktikus választások a gyerekszoba berendezéséhez. A színes, karakteres designok nemcsak a gyerekeket vonzzák, hanem segíthetnek a pihentető alvásban és a kreativitás fejlesztésében is. A minőségi anyagok és könnyű kezelhetőség pedig a szülőknek is megfelelő megoldást kínál a gyermekágy környékének karbantartására.

Az egyik legtöbbet keresett méret az a 140 x 200 cm-es. De több féle méret kapható nálunk

Gyerek ágyneműhuzat méretek:

  • 100 x 135 cm
  • 90 x 140 cm
  • 100 x 140 cm
  • 140 x 200 cm

Ha nem találja meg azt a méretet amit keress akkor nézze meg az ovis ágynemű kategóriába mert ott kisebb méretek is vannak

A gyerek ágynemű szett egy praktikus és esztétikus választás a gyermekágyakhoz. Kényelmes, puha anyaga biztosítja a jó alvást, míg vidám mintái örömet szereznek a kicsiknek. Ideális megoldás a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt.

Tisztítás:
A gyerek ágynemű és ágyneműhuzat kiválasztásakor fontos figyelembe venni a tisztítási szempontokat is. A könnyen mosható és szárítható anyagok, valamint az olyan kialakítások, amelyek minimalizálják a szennyeződés lehetőségét, elősegítik az egyszerűbb és hatékonyabb ápolást.

Hamarosan kapható teljes ágynemű garnitúra és gumis lepedő is a webáruházunkban.

Ingyenes szállítás 25.990Ft feletti rendelés esetén!