Állatos ágyneműhuzat

Itt garantáltan lenyűgöző és kényelmes ágyneműket találhatsz a kicsiknek és a szüleiknek! Ez a kategória egy igazi varázslatos világ, ahol a kedvenc állataid találkoznak a prémium minőségű anyagokkal, hogy minden éjszakádat egyedi élménnyé tegyék. Válaszd ki kedvenc állatodat mint például: kutyás, lovas, cicás és még sorolhatnám.

Mintázat / Mesehősök:

Mintázat / Mesehősök:

Méret:

Méret:

Szűrés törlése:

1–12 termék, összesen 29 db

Kiemelkedő minőség mindenkinek:
Ágyneműinket olyan anyagokból készítjük, melyek garantálják a kényelmet és a minőséget mind a kicsik, mind a nagyok számára. A puha, légáteresztő anyagok érzékeny bőrre is kímélők, így mindenki számára biztosítják az optimális alvási élményt.

Élénk és stílusos minták:
Az állatos ágyneműink lenyűgöző designokkal rendelkeznek, amelyek minden korosztályt elbűvölnek.

Tartósság és könnyű ápolás:
A minőségi anyagokból készült  ágyneműhuzataink ellenállnak az idő múlásának és a gyakori mosásnak. Szín- és formatartók, könnyen kezelhetőek, így mind a szülők, mind a gyerekek számára praktikusak. Pamut ágyneműhuzat és poliészter huzat kapható.

Választék és méretek:
A kategóriában megtalálhatók kisebb méretek a gyerekeknek és nagyobb méretek a felnőtteknek, így minden ágy és matrac számára találsz megfelelő méretet. Válogass a különböző állatos motívumok között, hogy minden családtag megtalálja a saját kedvencét. Gyerek ágynemű és felnőtt méretben.